Physicochemical characteristics of the Brazilian Cabernet Sauvignon wine as a function of the vintage.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: RIZZON, L. A.
Data de Publicação: 2007
Outros Autores: MIELE, A.
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/542397
Resumo: The objective of this work was to evaluate the physicochemical composition of the Cabernet Sauvignon wine from the Serra Gaúcha, the Brazilian most important viticultural region.
id EMBR_8697c3846ae528f9bb5721f55bf82cd3
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/542397
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Physicochemical characteristics of the Brazilian Cabernet Sauvignon wine as a function of the vintage.Composição físicaCabernet SauvignonBrasilRio Grande do SulRegião da Serra GaúchaComposição QuímicaEnologiaVinhoThe objective of this work was to evaluate the physicochemical composition of the Cabernet Sauvignon wine from the Serra Gaúcha, the Brazilian most important viticultural region.Luiz Antenor Rizzon, CNPUVALBERTO MIELE, CNPUV.RIZZON, L. A.MIELE, A.2019-05-10T00:34:50Z2019-05-10T00:34:50Z2008-01-1020072019-10-18T11:11:11ZArtigo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion1 DVD.In: WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE, 30.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 5., 2007, Budapest. Proceedings... [Budapest: OIV], 2007. Não paginado.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/542397enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2019-05-10T00:34:58Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/542397Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542019-05-10T00:34:58Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Physicochemical characteristics of the Brazilian Cabernet Sauvignon wine as a function of the vintage.
title Physicochemical characteristics of the Brazilian Cabernet Sauvignon wine as a function of the vintage.
spellingShingle Physicochemical characteristics of the Brazilian Cabernet Sauvignon wine as a function of the vintage.
RIZZON, L. A.
Composição física
Cabernet Sauvignon
Brasil
Rio Grande do Sul
Região da Serra Gaúcha
Composição Química
Enologia
Vinho
title_short Physicochemical characteristics of the Brazilian Cabernet Sauvignon wine as a function of the vintage.
title_full Physicochemical characteristics of the Brazilian Cabernet Sauvignon wine as a function of the vintage.
title_fullStr Physicochemical characteristics of the Brazilian Cabernet Sauvignon wine as a function of the vintage.
title_full_unstemmed Physicochemical characteristics of the Brazilian Cabernet Sauvignon wine as a function of the vintage.
title_sort Physicochemical characteristics of the Brazilian Cabernet Sauvignon wine as a function of the vintage.
author RIZZON, L. A.
author_facet RIZZON, L. A.
MIELE, A.
author_role author
author2 MIELE, A.
author2_role author
dc.contributor.none.fl_str_mv Luiz Antenor Rizzon, CNPUV
ALBERTO MIELE, CNPUV.
dc.contributor.author.fl_str_mv RIZZON, L. A.
MIELE, A.
dc.subject.por.fl_str_mv Composição física
Cabernet Sauvignon
Brasil
Rio Grande do Sul
Região da Serra Gaúcha
Composição Química
Enologia
Vinho
topic Composição física
Cabernet Sauvignon
Brasil
Rio Grande do Sul
Região da Serra Gaúcha
Composição Química
Enologia
Vinho
description The objective of this work was to evaluate the physicochemical composition of the Cabernet Sauvignon wine from the Serra Gaúcha, the Brazilian most important viticultural region.
publishDate 2007
dc.date.none.fl_str_mv 2007
2008-01-10
2019-05-10T00:34:50Z
2019-05-10T00:34:50Z
2019-10-18T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv Artigo em anais e proceedings
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE, 30.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 5., 2007, Budapest. Proceedings... [Budapest: OIV], 2007. Não paginado.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/542397
identifier_str_mv In: WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE, 30.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 5., 2007, Budapest. Proceedings... [Budapest: OIV], 2007. Não paginado.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/542397
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv 1 DVD.
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1817695555701178369