Optimization of a mixed juice from amazon fruits.
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2012 |
Outros Autores: | , , , , |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/936617 |
id |
EMBR_9dd371c33fffa1c7d81fef6fb8c4fad8 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/936617 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Optimization of a mixed juice from amazon fruits.AçaíAcerolaCupuaçuSuco de FrutaAmazoniaRAFAELLA DE ANDRADE MATTIETTO, CPATU; DANIELA DE GRANDI CASTRO FREITAS, CTAA; TAYNÁ C. M. VEIGA, UFPA; THAÍSE C. DE S. OLIVEIRA, UFPA; RUTH H. OLIVEIRA, UFPA; DANIELY DA S. LISBOA, UFPA.MATTIETTO, R. de A.FREITAS, D. De G. C.VEIGA, T. C. M.OLIVEIRA, T. C. de S.OLIVEIRA, R. H.LISBOA, D. da S.2012-10-15T11:11:11Z2012-10-15T11:11:11Z2012-10-1520122016-02-23T11:11:11ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/936617enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-15T22:53:41Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/936617Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-15T22:53:41Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Optimization of a mixed juice from amazon fruits. |
title |
Optimization of a mixed juice from amazon fruits. |
spellingShingle |
Optimization of a mixed juice from amazon fruits. MATTIETTO, R. de A. Açaí Acerola Cupuaçu Suco de Fruta Amazonia |
title_short |
Optimization of a mixed juice from amazon fruits. |
title_full |
Optimization of a mixed juice from amazon fruits. |
title_fullStr |
Optimization of a mixed juice from amazon fruits. |
title_full_unstemmed |
Optimization of a mixed juice from amazon fruits. |
title_sort |
Optimization of a mixed juice from amazon fruits. |
author |
MATTIETTO, R. de A. |
author_facet |
MATTIETTO, R. de A. FREITAS, D. De G. C. VEIGA, T. C. M. OLIVEIRA, T. C. de S. OLIVEIRA, R. H. LISBOA, D. da S. |
author_role |
author |
author2 |
FREITAS, D. De G. C. VEIGA, T. C. M. OLIVEIRA, T. C. de S. OLIVEIRA, R. H. LISBOA, D. da S. |
author2_role |
author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
RAFAELLA DE ANDRADE MATTIETTO, CPATU; DANIELA DE GRANDI CASTRO FREITAS, CTAA; TAYNÁ C. M. VEIGA, UFPA; THAÍSE C. DE S. OLIVEIRA, UFPA; RUTH H. OLIVEIRA, UFPA; DANIELY DA S. LISBOA, UFPA. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
MATTIETTO, R. de A. FREITAS, D. De G. C. VEIGA, T. C. M. OLIVEIRA, T. C. de S. OLIVEIRA, R. H. LISBOA, D. da S. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Açaí Acerola Cupuaçu Suco de Fruta Amazonia |
topic |
Açaí Acerola Cupuaçu Suco de Fruta Amazonia |
publishDate |
2012 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2012-10-15T11:11:11Z 2012-10-15T11:11:11Z 2012-10-15 2012 2016-02-23T11:11:11Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
Resumo em anais e proceedings |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/936617 |
identifier_str_mv |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/936617 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695257764036608 |