Optimization of a mixed juice from amazon fruits.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: MATTIETTO, R. de A.
Data de Publicação: 2012
Outros Autores: FREITAS, D. De G. C., VEIGA, T. C. M., OLIVEIRA, T. C. de S., OLIVEIRA, R. H., LISBOA, D. da S.
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/936617
id EMBR_9dd371c33fffa1c7d81fef6fb8c4fad8
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/936617
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Optimization of a mixed juice from amazon fruits.AçaíAcerolaCupuaçuSuco de FrutaAmazoniaRAFAELLA DE ANDRADE MATTIETTO, CPATU; DANIELA DE GRANDI CASTRO FREITAS, CTAA; TAYNÁ C. M. VEIGA, UFPA; THAÍSE C. DE S. OLIVEIRA, UFPA; RUTH H. OLIVEIRA, UFPA; DANIELY DA S. LISBOA, UFPA.MATTIETTO, R. de A.FREITAS, D. De G. C.VEIGA, T. C. M.OLIVEIRA, T. C. de S.OLIVEIRA, R. H.LISBOA, D. da S.2012-10-15T11:11:11Z2012-10-15T11:11:11Z2012-10-1520122016-02-23T11:11:11ZResumo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/936617enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2017-08-15T22:53:41Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/936617Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542017-08-15T22:53:41Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Optimization of a mixed juice from amazon fruits.
title Optimization of a mixed juice from amazon fruits.
spellingShingle Optimization of a mixed juice from amazon fruits.
MATTIETTO, R. de A.
Açaí
Acerola
Cupuaçu
Suco de Fruta
Amazonia
title_short Optimization of a mixed juice from amazon fruits.
title_full Optimization of a mixed juice from amazon fruits.
title_fullStr Optimization of a mixed juice from amazon fruits.
title_full_unstemmed Optimization of a mixed juice from amazon fruits.
title_sort Optimization of a mixed juice from amazon fruits.
author MATTIETTO, R. de A.
author_facet MATTIETTO, R. de A.
FREITAS, D. De G. C.
VEIGA, T. C. M.
OLIVEIRA, T. C. de S.
OLIVEIRA, R. H.
LISBOA, D. da S.
author_role author
author2 FREITAS, D. De G. C.
VEIGA, T. C. M.
OLIVEIRA, T. C. de S.
OLIVEIRA, R. H.
LISBOA, D. da S.
author2_role author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv RAFAELLA DE ANDRADE MATTIETTO, CPATU; DANIELA DE GRANDI CASTRO FREITAS, CTAA; TAYNÁ C. M. VEIGA, UFPA; THAÍSE C. DE S. OLIVEIRA, UFPA; RUTH H. OLIVEIRA, UFPA; DANIELY DA S. LISBOA, UFPA.
dc.contributor.author.fl_str_mv MATTIETTO, R. de A.
FREITAS, D. De G. C.
VEIGA, T. C. M.
OLIVEIRA, T. C. de S.
OLIVEIRA, R. H.
LISBOA, D. da S.
dc.subject.por.fl_str_mv Açaí
Acerola
Cupuaçu
Suco de Fruta
Amazonia
topic Açaí
Acerola
Cupuaçu
Suco de Fruta
Amazonia
publishDate 2012
dc.date.none.fl_str_mv 2012-10-15T11:11:11Z
2012-10-15T11:11:11Z
2012-10-15
2012
2016-02-23T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv Resumo em anais e proceedings
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/936617
identifier_str_mv In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/936617
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1817695257764036608