Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: DANTAS, E. S. B.
Data de Publicação: 2018
Outros Autores: SILVA, L. M. A. e, BRITO, E. S. de, WURLITZER, N. J., FERNANDES, F. A. N., RABELO, M. C., FONTELES, T. V., RODRIGUES, S.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1092191
id EMBR_cabec8e43fb91ce509b20176ff87c111
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1092191
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics.HTSTUHTUltra-somPrebioticoValor nutricionalMalpighia PunicifoliaAcerolasELENILSON SAULO BATISTA DANTAS, CNPA; LORENA MARA ALEXANDRE E SILVA, CNPAT; EDY SOUSA DE BRITO, CNPAT; NEDIO JAIR WURLITZER, CNPAT; Fabiano A.N. Fernandes, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química; Maria Cristiane Rabelo, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química; Thatyane V. Fonteles, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química; Sueli Rodrigues, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química.DANTAS, E. S. B.SILVA, L. M. A. eBRITO, E. S. deWURLITZER, N. J.FERNANDES, F. A. N.RABELO, M. C.FONTELES, T. V.RODRIGUES, S.2018-06-07T01:06:53Z2018-06-07T01:06:53Z2018-06-0420182019-01-29T11:11:11Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleFood Chemistry, v. 265, p. 23-31, 2018.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1092191enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-06-07T01:07:00Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1092191Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542018-06-07T01:07falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-06-07T01:07Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics.
title Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics.
spellingShingle Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics.
DANTAS, E. S. B.
HTST
UHT
Ultra-som
Prebiotico
Valor nutricional
Malpighia Punicifolia
Acerolas
title_short Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics.
title_full Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics.
title_fullStr Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics.
title_full_unstemmed Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics.
title_sort Evaluation of thermal and non-thermal processing effect on non-prebiotic and prebiotic acerola juices using 1HqNMR and GC - MS coupled to chemometrics.
author DANTAS, E. S. B.
author_facet DANTAS, E. S. B.
SILVA, L. M. A. e
BRITO, E. S. de
WURLITZER, N. J.
FERNANDES, F. A. N.
RABELO, M. C.
FONTELES, T. V.
RODRIGUES, S.
author_role author
author2 SILVA, L. M. A. e
BRITO, E. S. de
WURLITZER, N. J.
FERNANDES, F. A. N.
RABELO, M. C.
FONTELES, T. V.
RODRIGUES, S.
author2_role author
author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv ELENILSON SAULO BATISTA DANTAS, CNPA; LORENA MARA ALEXANDRE E SILVA, CNPAT; EDY SOUSA DE BRITO, CNPAT; NEDIO JAIR WURLITZER, CNPAT; Fabiano A.N. Fernandes, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química; Maria Cristiane Rabelo, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química; Thatyane V. Fonteles, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química; Sueli Rodrigues, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química.
dc.contributor.author.fl_str_mv DANTAS, E. S. B.
SILVA, L. M. A. e
BRITO, E. S. de
WURLITZER, N. J.
FERNANDES, F. A. N.
RABELO, M. C.
FONTELES, T. V.
RODRIGUES, S.
dc.subject.por.fl_str_mv HTST
UHT
Ultra-som
Prebiotico
Valor nutricional
Malpighia Punicifolia
Acerolas
topic HTST
UHT
Ultra-som
Prebiotico
Valor nutricional
Malpighia Punicifolia
Acerolas
publishDate 2018
dc.date.none.fl_str_mv 2018-06-07T01:06:53Z
2018-06-07T01:06:53Z
2018-06-04
2018
2019-01-29T11:11:11Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Food Chemistry, v. 265, p. 23-31, 2018.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1092191
identifier_str_mv Food Chemistry, v. 265, p. 23-31, 2018.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1092191
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503456748208128