Effect of debranning process on deoxynivalenol content in whole-wheat flours.

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: TIBOLA, C. S.
Data de Publicação: 2019
Outros Autores: GUARIENTI, E. M., DIAS, A. R. G., NICOLAU, M., DEVOS, R. J. B., TEIXEIRA, D. D.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1115389
id EMBR_dfbbbf30135dea4c1c836cf159ae5f08
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1115389
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Effect of debranning process on deoxynivalenol content in whole-wheat flours.Farinha de TrigoMicotoxinaAsh contentDebranningMycotoxinsWhole wheat flourCASIANE SALETE TIBOLA, CNPT; ELIANA MARIA GUARIENTI, CNPT; ALVARO RENATO GUERRA DIAS; MARCIO NICOLAU, CNPT; RAFAELA JULYANA BARBOZA DEVOS; DANIELA DALBOSCO TEIXEIRA.TIBOLA, C. S.GUARIENTI, E. M.DIAS, A. R. G.NICOLAU, M.DEVOS, R. J. B.TEIXEIRA, D. D.2019-11-28T18:06:29Z2019-11-28T18:06:29Z2019-11-2820192019-11-28T18:06:29Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleCereal Chemistry, v. 96, p. 717-724, 2019.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/111538910.1002/cche.10168enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2019-11-28T18:06:35Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/1115389Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542019-11-28T18:06:35falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542019-11-28T18:06:35Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Effect of debranning process on deoxynivalenol content in whole-wheat flours.
title Effect of debranning process on deoxynivalenol content in whole-wheat flours.
spellingShingle Effect of debranning process on deoxynivalenol content in whole-wheat flours.
TIBOLA, C. S.
Farinha de Trigo
Micotoxina
Ash content
Debranning
Mycotoxins
Whole wheat flour
title_short Effect of debranning process on deoxynivalenol content in whole-wheat flours.
title_full Effect of debranning process on deoxynivalenol content in whole-wheat flours.
title_fullStr Effect of debranning process on deoxynivalenol content in whole-wheat flours.
title_full_unstemmed Effect of debranning process on deoxynivalenol content in whole-wheat flours.
title_sort Effect of debranning process on deoxynivalenol content in whole-wheat flours.
author TIBOLA, C. S.
author_facet TIBOLA, C. S.
GUARIENTI, E. M.
DIAS, A. R. G.
NICOLAU, M.
DEVOS, R. J. B.
TEIXEIRA, D. D.
author_role author
author2 GUARIENTI, E. M.
DIAS, A. R. G.
NICOLAU, M.
DEVOS, R. J. B.
TEIXEIRA, D. D.
author2_role author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv CASIANE SALETE TIBOLA, CNPT; ELIANA MARIA GUARIENTI, CNPT; ALVARO RENATO GUERRA DIAS; MARCIO NICOLAU, CNPT; RAFAELA JULYANA BARBOZA DEVOS; DANIELA DALBOSCO TEIXEIRA.
dc.contributor.author.fl_str_mv TIBOLA, C. S.
GUARIENTI, E. M.
DIAS, A. R. G.
NICOLAU, M.
DEVOS, R. J. B.
TEIXEIRA, D. D.
dc.subject.por.fl_str_mv Farinha de Trigo
Micotoxina
Ash content
Debranning
Mycotoxins
Whole wheat flour
topic Farinha de Trigo
Micotoxina
Ash content
Debranning
Mycotoxins
Whole wheat flour
publishDate 2019
dc.date.none.fl_str_mv 2019-11-28T18:06:29Z
2019-11-28T18:06:29Z
2019-11-28
2019
2019-11-28T18:06:29Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv Cereal Chemistry, v. 96, p. 717-724, 2019.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1115389
10.1002/cche.10168
identifier_str_mv Cereal Chemistry, v. 96, p. 717-724, 2019.
10.1002/cche.10168
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1115389
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503484566929408