The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Silva, I. S.
Data de Publicação: 2007
Outros Autores: Campos, F. M., Hogg, T. A., Couto, J. A.
Tipo de documento: Artigo
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Texto Completo: http://hdl.handle.net/10400.14/6285
id RCAP_58e3da2f5f423b981dc9d347c79d0526
oai_identifier_str oai:repositorio.ucp.pt:10400.14/6285
network_acronym_str RCAP
network_name_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository_id_str 7160
spelling The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteriaFaculté d'Oenologie - Université Bordeaux IIVeritati - Repositório Institucional da Universidade Católica PortuguesaSilva, I. S.Campos, F. M.Hogg, T. A.Couto, J. A.2011-10-15T17:33:46Z20072007-01-01T00:00:00Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/articleapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.14/6285engSILVA, I. S... [et al.] - The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria. In Symposium International d’Oenologie, 8, Bordeaux, France, 24-27 juin, 2007 - Symposium International d’Oenologie : Program and Abstracts. CENO 2007. [S.l. : s. n.; 2007]. 4 p.info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2023-07-12T17:12:33Zoai:repositorio.ucp.pt:10400.14/6285Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openaireopendoar:71602024-03-19T18:07:09.227930Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse
dc.title.none.fl_str_mv The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
title The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
spellingShingle The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
Silva, I. S.
title_short The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
title_full The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
title_fullStr The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
title_full_unstemmed The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
title_sort The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
author Silva, I. S.
author_facet Silva, I. S.
Campos, F. M.
Hogg, T. A.
Couto, J. A.
author_role author
author2 Campos, F. M.
Hogg, T. A.
Couto, J. A.
author2_role author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Veritati - Repositório Institucional da Universidade Católica Portuguesa
dc.contributor.author.fl_str_mv Silva, I. S.
Campos, F. M.
Hogg, T. A.
Couto, J. A.
publishDate 2007
dc.date.none.fl_str_mv 2007
2007-01-01T00:00:00Z
2011-10-15T17:33:46Z
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/article
format article
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv http://hdl.handle.net/10400.14/6285
url http://hdl.handle.net/10400.14/6285
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.relation.none.fl_str_mv SILVA, I. S... [et al.] - The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria. In Symposium International d’Oenologie, 8, Bordeaux, France, 24-27 juin, 2007 - Symposium International d’Oenologie : Program and Abstracts. CENO 2007. [S.l. : s. n.; 2007]. 4 p.
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv application/pdf
dc.publisher.none.fl_str_mv Faculté d'Oenologie - Université Bordeaux II
publisher.none.fl_str_mv Faculté d'Oenologie - Université Bordeaux II
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
instname_str Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron_str RCAAP
institution RCAAP
reponame_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
collection Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository.name.fl_str_mv Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
repository.mail.fl_str_mv
_version_ 1799131740349923328