The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: Silva, Isa S.
Data de Publicação: 2007
Outros Autores: Campos, Francisco M., Hogg, Tim, Couto, J. António
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Texto Completo: http://hdl.handle.net/10400.14/5847
id RCAP_a5d60d35dee7cd65640abd3b12659487
oai_identifier_str oai:repositorio.ucp.pt:10400.14/5847
network_acronym_str RCAP
network_name_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository_id_str 7160
spelling The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteriaFaculté d'Oenologie - Université Bordeaux IIVeritati - Repositório Institucional da Universidade Católica PortuguesaSilva, Isa S.Campos, Francisco M.Hogg, TimCouto, J. António2011-10-07T14:24:49Z20072007-01-01T00:00:00Zconference objectinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/10400.14/5847engSILVA, Isa S... [et al.] - The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria. In Symposium International d’Oenologie, 8, Bordeaux, France, 24-27 Junho, 2007info:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãoinstacron:RCAAP2024-09-06T12:02:40Zoai:repositorio.ucp.pt:10400.14/5847Portal AgregadorONGhttps://www.rcaap.pt/oai/openairemluisa.alvim@gmail.comopendoar:71602024-09-06T12:02:40Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informaçãofalse
dc.title.none.fl_str_mv The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
title The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
spellingShingle The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
Silva, Isa S.
title_short The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
title_full The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
title_fullStr The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
title_full_unstemmed The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
title_sort The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria
author Silva, Isa S.
author_facet Silva, Isa S.
Campos, Francisco M.
Hogg, Tim
Couto, J. António
author_role author
author2 Campos, Francisco M.
Hogg, Tim
Couto, J. António
author2_role author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv Veritati - Repositório Institucional da Universidade Católica Portuguesa
dc.contributor.author.fl_str_mv Silva, Isa S.
Campos, Francisco M.
Hogg, Tim
Couto, J. António
publishDate 2007
dc.date.none.fl_str_mv 2007
2007-01-01T00:00:00Z
2011-10-07T14:24:49Z
dc.type.driver.fl_str_mv conference object
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv http://hdl.handle.net/10400.14/5847
url http://hdl.handle.net/10400.14/5847
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.relation.none.fl_str_mv SILVA, Isa S... [et al.] - The influence of pH, malic acid and glucose on the production of volatile phenols by wine lactic acid bacteria. In Symposium International d’Oenologie, 8, Bordeaux, France, 24-27 Junho, 2007
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv application/pdf
dc.publisher.none.fl_str_mv Faculté d'Oenologie - Université Bordeaux II
publisher.none.fl_str_mv Faculté d'Oenologie - Université Bordeaux II
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
instname:Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
instname_str Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
instacron_str RCAAP
institution RCAAP
reponame_str Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
collection Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
repository.name.fl_str_mv Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) - Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação
repository.mail.fl_str_mv mluisa.alvim@gmail.com
_version_ 1817546722853781504