Bio-based nanocomposites for food packaging and their effect in food quality and safety
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2018 |
Outros Autores: | , , , , , |
Tipo de documento: | Capítulo de livro |
Idioma: | eng |
Texto Completo: | http://hdl.handle.net/1822/56430 |
id |
RCAP_b1db9a81edc12a0e71206d1dc0e7ee50 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:repositorium.sdum.uminho.pt:1822/56430 |
network_name_str |
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos) |
title |
Bio-based nanocomposites for food packaging and their effect in food quality and safety |
author |
Ramos, Óscar L. |
author2 |
Pereira, Ricardo Nuno Correia Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro Martins, Joana T. Teixeira, J. A. Malcata, F. Xavier Vicente, A. A. |
topic |
nanotechnology nanowhiskers nanoreinforcements mechanical properties thermal properties food shelf life active packaging polymers biodegradable health protection regulation |
publishDate |
2018 |
format |
bookPart |
url |
http://hdl.handle.net/1822/56430 |
language |
eng |
instname_str |
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC) - FCT - Sociedade da Informação |
instacron_str |
RCAAP |