Cured sausage elaborated with secondary cut of "baby buffalo" income and physical-chemical characteristics..
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2002 |
Outros Autores: | , , , , , , , |
Tipo de documento: | Capítulo de livro |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403471 |
id |
EMBR_1d92fafd481a8355eebaf342ce57400b |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/403471 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Cured sausage elaborated with secondary cut of "baby buffalo" income and physical-chemical characteristics..Baby bufaloTecnologia da carnePropriedade Físico-QuímicaSalsichaJOSÉ DE BRITO LOURENÇO JUNIOR, CPATU; NORTON AMADOR DA COSTA, CPATU; LUIZ OCTAVIO DANIN DE MOURA CARVALHO, CPATU.LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.SANTOS, N. H. A.BEMMUYAL, H. C. A.LOURENÇO, L. F. H.AMANJÁS, C. C.SOUSA, C. L.COSTA, N. A. daCARVALHO, L. O. D. de M.SANTOS, N. F. A.2018-03-20T00:38:05Z2018-03-20T00:38:05Z2003-07-2420022018-03-20T00:38:05Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/bookPartil.p. 576-577.In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403471enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-03-20T00:38:11Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/403471Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542018-03-20T00:38:11falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-03-20T00:38:11Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Cured sausage elaborated with secondary cut of "baby buffalo" income and physical-chemical characteristics.. |
title |
Cured sausage elaborated with secondary cut of "baby buffalo" income and physical-chemical characteristics.. |
spellingShingle |
Cured sausage elaborated with secondary cut of "baby buffalo" income and physical-chemical characteristics.. LOURENÇO JÚNIOR, J. de B. Baby bufalo Tecnologia da carne Propriedade Físico-Química Salsicha |
title_short |
Cured sausage elaborated with secondary cut of "baby buffalo" income and physical-chemical characteristics.. |
title_full |
Cured sausage elaborated with secondary cut of "baby buffalo" income and physical-chemical characteristics.. |
title_fullStr |
Cured sausage elaborated with secondary cut of "baby buffalo" income and physical-chemical characteristics.. |
title_full_unstemmed |
Cured sausage elaborated with secondary cut of "baby buffalo" income and physical-chemical characteristics.. |
title_sort |
Cured sausage elaborated with secondary cut of "baby buffalo" income and physical-chemical characteristics.. |
author |
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B. |
author_facet |
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B. SANTOS, N. H. A. BEMMUYAL, H. C. A. LOURENÇO, L. F. H. AMANJÁS, C. C. SOUSA, C. L. COSTA, N. A. da CARVALHO, L. O. D. de M. SANTOS, N. F. A. |
author_role |
author |
author2 |
SANTOS, N. H. A. BEMMUYAL, H. C. A. LOURENÇO, L. F. H. AMANJÁS, C. C. SOUSA, C. L. COSTA, N. A. da CARVALHO, L. O. D. de M. SANTOS, N. F. A. |
author2_role |
author author author author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
JOSÉ DE BRITO LOURENÇO JUNIOR, CPATU; NORTON AMADOR DA COSTA, CPATU; LUIZ OCTAVIO DANIN DE MOURA CARVALHO, CPATU. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B. SANTOS, N. H. A. BEMMUYAL, H. C. A. LOURENÇO, L. F. H. AMANJÁS, C. C. SOUSA, C. L. COSTA, N. A. da CARVALHO, L. O. D. de M. SANTOS, N. F. A. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Baby bufalo Tecnologia da carne Propriedade Físico-Química Salsicha |
topic |
Baby bufalo Tecnologia da carne Propriedade Físico-Química Salsicha |
publishDate |
2002 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2002 2003-07-24 2018-03-20T00:38:05Z 2018-03-20T00:38:05Z 2018-03-20T00:38:05Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion info:eu-repo/semantics/bookPart |
format |
bookPart |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403471 |
identifier_str_mv |
In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403471 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
il. p. 576-577. |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1794503451342798848 |