Microbiological and sensorial evaluations of cured sausage elaborated with secondary cut of "Baby buffalo".
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2002 |
Outros Autores: | , , , , , , , |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403472 |
id |
EMBR_54c0d342cbae3b92bd3cd8006439d698 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/403472 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Microbiological and sensorial evaluations of cured sausage elaborated with secondary cut of "Baby buffalo".Baby bufaloTecnologia da carneSalsinhaAnálise MicrobiológicaJOSÉ DE BRITO LOURENÇO JUNIOR, CPATU; NORTON AMADOR DA COSTA, CPATU; LUIZ OCTAVIO DANIN DE MOURA CARVALHO, CPATU.LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.SANTOS, N. H. A.BEMMUYAL, H. C. A.LOURENÇO, L. F. H.AMANJÁS, C. C.SOUSA, C. L.COSTA, N. A. daCARVALHO, L. O. D. de M.SANTOS, N. F. A.2018-03-20T00:38:16Z2018-03-20T00:38:16Z2003-07-2420022018-03-20T00:38:16ZArtigo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionp. 578-580.In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403472enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-03-20T00:38:23Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/403472Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-03-20T00:38:23Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Microbiological and sensorial evaluations of cured sausage elaborated with secondary cut of "Baby buffalo". |
title |
Microbiological and sensorial evaluations of cured sausage elaborated with secondary cut of "Baby buffalo". |
spellingShingle |
Microbiological and sensorial evaluations of cured sausage elaborated with secondary cut of "Baby buffalo". LOURENÇO JÚNIOR, J. de B. Baby bufalo Tecnologia da carne Salsinha Análise Microbiológica |
title_short |
Microbiological and sensorial evaluations of cured sausage elaborated with secondary cut of "Baby buffalo". |
title_full |
Microbiological and sensorial evaluations of cured sausage elaborated with secondary cut of "Baby buffalo". |
title_fullStr |
Microbiological and sensorial evaluations of cured sausage elaborated with secondary cut of "Baby buffalo". |
title_full_unstemmed |
Microbiological and sensorial evaluations of cured sausage elaborated with secondary cut of "Baby buffalo". |
title_sort |
Microbiological and sensorial evaluations of cured sausage elaborated with secondary cut of "Baby buffalo". |
author |
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B. |
author_facet |
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B. SANTOS, N. H. A. BEMMUYAL, H. C. A. LOURENÇO, L. F. H. AMANJÁS, C. C. SOUSA, C. L. COSTA, N. A. da CARVALHO, L. O. D. de M. SANTOS, N. F. A. |
author_role |
author |
author2 |
SANTOS, N. H. A. BEMMUYAL, H. C. A. LOURENÇO, L. F. H. AMANJÁS, C. C. SOUSA, C. L. COSTA, N. A. da CARVALHO, L. O. D. de M. SANTOS, N. F. A. |
author2_role |
author author author author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
JOSÉ DE BRITO LOURENÇO JUNIOR, CPATU; NORTON AMADOR DA COSTA, CPATU; LUIZ OCTAVIO DANIN DE MOURA CARVALHO, CPATU. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B. SANTOS, N. H. A. BEMMUYAL, H. C. A. LOURENÇO, L. F. H. AMANJÁS, C. C. SOUSA, C. L. COSTA, N. A. da CARVALHO, L. O. D. de M. SANTOS, N. F. A. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Baby bufalo Tecnologia da carne Salsinha Análise Microbiológica |
topic |
Baby bufalo Tecnologia da carne Salsinha Análise Microbiológica |
publishDate |
2002 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2002 2003-07-24 2018-03-20T00:38:16Z 2018-03-20T00:38:16Z 2018-03-20T00:38:16Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
Artigo em anais e proceedings |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403472 |
identifier_str_mv |
In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403472 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
p. 578-580. |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1822721319286865920 |