Income and physical-chemiscal characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of "baby buffalo".

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
Data de Publicação: 2002
Outros Autores: LOURENÇO, L. F. H., AMANJÁS, C. C., SOUSA, C. L., COSTA, N. A. da, CARVALHO, L. D. de M., SANTOS, N. F. A.
Tipo de documento: Capítulo de livro
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403466
id EMBR_8d2a32046360def35e991971fc476e61
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/403466
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Income and physical-chemiscal characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of "baby buffalo".Baby bufaloHamburgerPropriedade Físico-QuímicaValor NutritivoJOSÉ DE BRITO LOURENÇO JUNIOR, CPATU; NORTON AMADOR DA COSTA, CPATU; LUIZ OCTAVIO DANIN DE MOURA CARVALHO, CPATU.LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.LOURENÇO, L. F. H.AMANJÁS, C. C.SOUSA, C. L.COSTA, N. A. daCARVALHO, L. D. de M.SANTOS, N. F. A.2018-03-20T00:37:18Z2018-03-20T00:37:18Z2003-07-2420022018-03-20T00:37:18Zinfo:eu-repo/semantics/publishedVersioninfo:eu-repo/semantics/bookPartil.p. 564-566.In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403466enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-03-20T00:37:24Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/403466Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestopendoar:21542018-03-20T00:37:24falseRepositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-03-20T00:37:24Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Income and physical-chemiscal characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
title Income and physical-chemiscal characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
spellingShingle Income and physical-chemiscal characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
Baby bufalo
Hamburger
Propriedade Físico-Química
Valor Nutritivo
title_short Income and physical-chemiscal characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
title_full Income and physical-chemiscal characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
title_fullStr Income and physical-chemiscal characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
title_full_unstemmed Income and physical-chemiscal characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
title_sort Income and physical-chemiscal characteristics of "babyburger" elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
author LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
author_facet LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
LOURENÇO, L. F. H.
AMANJÁS, C. C.
SOUSA, C. L.
COSTA, N. A. da
CARVALHO, L. D. de M.
SANTOS, N. F. A.
author_role author
author2 LOURENÇO, L. F. H.
AMANJÁS, C. C.
SOUSA, C. L.
COSTA, N. A. da
CARVALHO, L. D. de M.
SANTOS, N. F. A.
author2_role author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv JOSÉ DE BRITO LOURENÇO JUNIOR, CPATU; NORTON AMADOR DA COSTA, CPATU; LUIZ OCTAVIO DANIN DE MOURA CARVALHO, CPATU.
dc.contributor.author.fl_str_mv LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
LOURENÇO, L. F. H.
AMANJÁS, C. C.
SOUSA, C. L.
COSTA, N. A. da
CARVALHO, L. D. de M.
SANTOS, N. F. A.
dc.subject.por.fl_str_mv Baby bufalo
Hamburger
Propriedade Físico-Química
Valor Nutritivo
topic Baby bufalo
Hamburger
Propriedade Físico-Química
Valor Nutritivo
publishDate 2002
dc.date.none.fl_str_mv 2002
2003-07-24
2018-03-20T00:37:18Z
2018-03-20T00:37:18Z
2018-03-20T00:37:18Z
dc.type.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/bookPart
format bookPart
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403466
identifier_str_mv In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403466
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv il.
p. 564-566.
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1794503451337555968