Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
Autor(a) principal: | |
---|---|
Data de Publicação: | 2002 |
Outros Autores: | , , , , , |
Idioma: | eng |
Título da fonte: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
Texto Completo: | http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403465 |
id |
EMBR_3f61bc8f6fa9742447fc55fb84f2fd83 |
---|---|
oai_identifier_str |
oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/403465 |
network_acronym_str |
EMBR |
network_name_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository_id_str |
2154 |
spelling |
Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".Baby bufaloAnálise MicrobiológicaCarne de SolJOSÉ DE BRITO LOURENÇO JUNIOR, CPATU; NORTON AMADOR DA COSTA, CPATU; LUIZ OCTAVIO DANIN DE MOURA CARVALHO, CPATU.LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.LOURENÇO, L. F. H.AMANJÁS, C. C.SOUSA, C. L.COSTA, N. A. daCARVALHO, L. O. D. de M.SANTOS, N. F. A.2018-03-20T00:37:07Z2018-03-20T00:37:07Z2003-07-2420022018-03-20T00:37:07ZArtigo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionil.p. 561-563.In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403465enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-03-20T00:37:13Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/403465Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-03-20T00:37:13Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false |
dc.title.none.fl_str_mv |
Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo". |
title |
Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo". |
spellingShingle |
Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo". LOURENÇO JÚNIOR, J. de B. Baby bufalo Análise Microbiológica Carne de Sol |
title_short |
Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo". |
title_full |
Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo". |
title_fullStr |
Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo". |
title_full_unstemmed |
Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo". |
title_sort |
Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo". |
author |
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B. |
author_facet |
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B. LOURENÇO, L. F. H. AMANJÁS, C. C. SOUSA, C. L. COSTA, N. A. da CARVALHO, L. O. D. de M. SANTOS, N. F. A. |
author_role |
author |
author2 |
LOURENÇO, L. F. H. AMANJÁS, C. C. SOUSA, C. L. COSTA, N. A. da CARVALHO, L. O. D. de M. SANTOS, N. F. A. |
author2_role |
author author author author author author |
dc.contributor.none.fl_str_mv |
JOSÉ DE BRITO LOURENÇO JUNIOR, CPATU; NORTON AMADOR DA COSTA, CPATU; LUIZ OCTAVIO DANIN DE MOURA CARVALHO, CPATU. |
dc.contributor.author.fl_str_mv |
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B. LOURENÇO, L. F. H. AMANJÁS, C. C. SOUSA, C. L. COSTA, N. A. da CARVALHO, L. O. D. de M. SANTOS, N. F. A. |
dc.subject.por.fl_str_mv |
Baby bufalo Análise Microbiológica Carne de Sol |
topic |
Baby bufalo Análise Microbiológica Carne de Sol |
publishDate |
2002 |
dc.date.none.fl_str_mv |
2002 2003-07-24 2018-03-20T00:37:07Z 2018-03-20T00:37:07Z 2018-03-20T00:37:07Z |
dc.type.driver.fl_str_mv |
Artigo em anais e proceedings |
dc.type.status.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
status_str |
publishedVersion |
dc.identifier.uri.fl_str_mv |
In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002. http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403465 |
identifier_str_mv |
In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002. |
url |
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403465 |
dc.language.iso.fl_str_mv |
eng |
language |
eng |
dc.rights.driver.fl_str_mv |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
eu_rights_str_mv |
openAccess |
dc.format.none.fl_str_mv |
il. p. 561-563. |
dc.source.none.fl_str_mv |
reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
instname_str |
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
instacron_str |
EMBRAPA |
institution |
EMBRAPA |
reponame_str |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
collection |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) |
repository.name.fl_str_mv |
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) |
repository.mail.fl_str_mv |
cg-riaa@embrapa.br |
_version_ |
1817695505889624064 |