Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".

Detalhes bibliográficos
Autor(a) principal: LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
Data de Publicação: 2002
Outros Autores: LOURENÇO, L. F. H., AMANJÁS, C. C., SOUSA, C. L., COSTA, N. A. da, CARVALHO, L. O. D. de M., SANTOS, N. F. A.
Idioma: eng
Título da fonte: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
Texto Completo: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403465
id EMBR_3f61bc8f6fa9742447fc55fb84f2fd83
oai_identifier_str oai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/403465
network_acronym_str EMBR
network_name_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository_id_str 2154
spelling Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".Baby bufaloAnálise MicrobiológicaCarne de SolJOSÉ DE BRITO LOURENÇO JUNIOR, CPATU; NORTON AMADOR DA COSTA, CPATU; LUIZ OCTAVIO DANIN DE MOURA CARVALHO, CPATU.LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.LOURENÇO, L. F. H.AMANJÁS, C. C.SOUSA, C. L.COSTA, N. A. daCARVALHO, L. O. D. de M.SANTOS, N. F. A.2018-03-20T00:37:07Z2018-03-20T00:37:07Z2003-07-2420022018-03-20T00:37:07ZArtigo em anais e proceedingsinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionil.p. 561-563.In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002.http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403465enginfo:eu-repo/semantics/openAccessreponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)instacron:EMBRAPA2018-03-20T00:37:13Zoai:www.alice.cnptia.embrapa.br:doc/403465Repositório InstitucionalPUBhttps://www.alice.cnptia.embrapa.br/oai/requestcg-riaa@embrapa.bropendoar:21542018-03-20T00:37:13Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)false
dc.title.none.fl_str_mv Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
title Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
spellingShingle Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
Baby bufalo
Análise Microbiológica
Carne de Sol
title_short Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
title_full Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
title_fullStr Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
title_full_unstemmed Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
title_sort Microbiological and sensorial evaluation of the characteristics of sun meat elaborated with secondary cut of "baby buffalo".
author LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
author_facet LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
LOURENÇO, L. F. H.
AMANJÁS, C. C.
SOUSA, C. L.
COSTA, N. A. da
CARVALHO, L. O. D. de M.
SANTOS, N. F. A.
author_role author
author2 LOURENÇO, L. F. H.
AMANJÁS, C. C.
SOUSA, C. L.
COSTA, N. A. da
CARVALHO, L. O. D. de M.
SANTOS, N. F. A.
author2_role author
author
author
author
author
author
dc.contributor.none.fl_str_mv JOSÉ DE BRITO LOURENÇO JUNIOR, CPATU; NORTON AMADOR DA COSTA, CPATU; LUIZ OCTAVIO DANIN DE MOURA CARVALHO, CPATU.
dc.contributor.author.fl_str_mv LOURENÇO JÚNIOR, J. de B.
LOURENÇO, L. F. H.
AMANJÁS, C. C.
SOUSA, C. L.
COSTA, N. A. da
CARVALHO, L. O. D. de M.
SANTOS, N. F. A.
dc.subject.por.fl_str_mv Baby bufalo
Análise Microbiológica
Carne de Sol
topic Baby bufalo
Análise Microbiológica
Carne de Sol
publishDate 2002
dc.date.none.fl_str_mv 2002
2003-07-24
2018-03-20T00:37:07Z
2018-03-20T00:37:07Z
2018-03-20T00:37:07Z
dc.type.driver.fl_str_mv Artigo em anais e proceedings
dc.type.status.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/publishedVersion
status_str publishedVersion
dc.identifier.uri.fl_str_mv In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403465
identifier_str_mv In: BUFFALO SYMPOSIUM OF AMERICAS, 1., 2002, Belém, PA. Proceedings... Belém, PA: APCB: FCAP, 2002.
url http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/403465
dc.language.iso.fl_str_mv eng
language eng
dc.rights.driver.fl_str_mv info:eu-repo/semantics/openAccess
eu_rights_str_mv openAccess
dc.format.none.fl_str_mv il.
p. 561-563.
dc.source.none.fl_str_mv reponame:Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
instname:Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
instname_str Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron_str EMBRAPA
institution EMBRAPA
reponame_str Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
collection Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice)
repository.name.fl_str_mv Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA - Alice) - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
repository.mail.fl_str_mv cg-riaa@embrapa.br
_version_ 1817695505889624064